Update Platform Zó werkt de zorg | Webversie bekijken
De Argumentenfabriek
 
 Beste partner en andere betrokkenen bij het Platform Zó werkt de zorg,

Met plezier informeren we jullie over de voortgang van het Platform Zó werkt de zorg (ZWDZ). Er is inmiddels heel wat met jullie te delen. Deze eerste nieuwsbrief laat zien waar we staan, waar we aan werken en wat er nog aan komt. Van informatie over de ZWDZ-app, de ontwikkelde huisstijl en de nieuwe website tot de eerste special en een uitnodiging voor een interactieve bijeenkomst over wat belangrijke waarden zijn in de zorg. In de agenda staat een aantal belangrijke data om vast rekening mee te houden.
Vragen of reageren? We horen het graag!

Kees Kraaijeveld en Kees Wessels
Kees@argumentenfabriek.nl | Kees.wessels@argumentenfabriek.nl 
 
 
 
 
 
Eerste special: Zó werkt de huisartsenzorg
We zijn druk bezig met de eerste special Zó werkt de huisartsenzorg. De denksessies gaan over de volgende hoofdvragen:
  • Wie zijn belangrijke spelers in de huisartsenzorg?
  • Wat zijn relevante (stelsel)wetten?
  • Hoe wordt huisartsenzorg bekostigd?

Zó werkt de huisartsenzorg publiceren we eind mei. We maken een eerste verdiepingsslag op Zó werkt de zorg met onze special-partners LHV, SBOH en de PROFclass, kennispartners LOVAH en Huisartsopleiding Nederland en met steun van het Platform.
  Meer over de special  
 
 
 
 
Website Platform
Mag het Platform een eigen logo en huisstijl krijgen? Dat was het verzoek van de Platformpartners. Bij dezen. Vanaf nu verschijnt de nieuwsbrief in deze stijl. Ook de website is live. Hierop kan iedereen informatie vinden over het doel van het Platform, de producten en de activiteiten. Uiteraard staan ook alle Platformpartners erop vermeld.
Bekijk de website
 
Communicatiebijeenkomst 
Wij zijn blij dat het Platform gelanceerd is. Maar hoe zorgen we ervoor dat alle zorgprofessionals bekend raken met het Platform, het (e-)boek, de specials en de app? Hiervoor organiseren we op 16 februari een bijeenkomst waarin we samen met alle communicatieadviseurs een gezamenlijk communicatieplan maken. 
 
 
 
Denksessie over waarden in de zorg

Wat vinden mensen nu belangrijk in de gezondheidszorg? De afgelopen maanden brachten we met Platformpartner ZN de belangrijkste waarden in kaart die ten grondslag liggen aan opvattingen over de zorg. Maar welke waarden zijn voor jullie van belang? Die vraag willen we bespreken tijdens een denksessie, exclusief voor de Platformpartners. Uitnodiging volgt. 

Datum: 21 maart, 16.00-18.30 (na afloop borrel en tapas)

 
 
 
 
E-book
Zó werkt de zorg in Nederland is binnenkort verkrijgbaar als e-book, geschikt voor tablet. Op andere devices (telefoon, desktop) kan het boek gelezen worden met ondersteuningsapps zoals iBooks, Kobo of Readium.
 
Zó werkt de zorg-app
Altijd de visualisaties van Zó werkt de zorg bij de hand. Dit kan met gebruik van de ZWDZ-app. Hierin staat belangrijke informatie over het zorgstelsel, op interactieve wijze gepresenteerd. De app is eind mei gereed. 
 
 
 
 
Agenda
 
Communicatiebijeenkomst
Donderdag 16 februari, 13.30-16.00u, bij De Argumentenfabriek
Met communicatieadviseurs van de Platformpartners maken we een plan om de inhoud van het Platform breed onder de aandacht te brengen.    
 
Wat zijn belangrijke waarden voor de zorg?
Dinsdag 21 maart, 16.00-18.30u, bij de VvAA (na afloop borrel en tapas)
Denk en praat mee over waarden in de zorg. Deze denksessie is exclusief voor Platformpartners.
 
Zó werkt de zorg-middag
Donderdag 1 juni 2017, 16.00-19.00u, bij De Argumentenfabriek
(na afloop borrel en tapas)
Eerste van een jaarlijks terugkerende Zó werkt de zorg-middag: waar staan we met het Platform, wat is er bereikt en hoe gaan we verder?
Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van het Platform Zó werkt de zorg? Kijk ook op www.zowerktdezorg.nl. Heb je een idee voor een vraagstuk dat binnen het Platform ontrafeld en gevisualiseerd kan worden? Laat het ons weten via info@zowerktdezorg.nl.
Facebook
Twitter
LinkedIn